maandag 19 januari 2009

Ahmet Maranki depresyon için sarı kantaron çayı


Ciddi depresyon rahatsızlığının mutlaka bir psikiyatrist tarafından tedavi edilmesi gerekir.Hafif depresyonda doğal ve bitkisel takviyeler tedaviye yardımcı olabilmektedir.

Hafif depresyon yaşam tarzımızı dengeleyerek ve pozitif enerji veren teknikleri uygulayarak kontrol altına alınması mümkündür.

Sarı Kantaron: İçerdiğii aktif bileşiklerden biri olan hipersinin anskiyetenin, depresyon ve değersizlik hissi gibi durumların tedavisi için çok önemli ilerleme sağlayabilmektedir.

Ciddi derecedeki depresyon hastalarının en büyük sıkıntısı olan uyku düzensizliklerini tedavi edebilenn özellikler taşımaktadır.

Kullanım şekli : Bir bardak kaynar suyun içine 1-2 çay kaşığı kurutulmuş sarı kantaron koyarak 10 dakika demlenmesini bekledikten sonra için. 4 ile 6 hafta müddetle günde 1 ya da 2 bardak bu çaydan içildiğinde son derece etkili olmaktadır.

Not : Hamile bayanların sarı kantaron kullanması doğru değildir .Sarı kantoron kullanırken şiddetli güneş ışınına maruz kalınmaması gerekmektedir. çünkü bu sarı kantoron kullanımı cildinizi güneşe karşı hassas hale getirmektedir.

Prof. Dr. Ahmet Maranki

Geen opmerkingen:

Een reactie posten