maandag 19 januari 2009

Ahmet Maranki Doğal antibiyotik formülü

İçinde yaşadığımızda toplumda sağlıkla ilgili her şey genelde ilaca bağlanır. İlaçlara karşı bağımlılık yaşıyoruz.Boğazımız biraz ağrıdığında ya da biraz öksürdüğümüzde gelişi güzel bir antibiyotik alıyoruz.

Bu antibiyotikler de balgamı söktüremez, vücuttan mikrobu atamaz. Antibiyotikler zaman geçtikçe vücutta bağışıklık sağlarlar ve etkileri azalır.

Bunların yerine bizim doğal antibiyotikler kullanmamız gerekir.

Doğal antibiyotikler nedir?

Sarımsak vesoğan doğal antibiyotiktir. Sağlıklı kalmak için bunları çok fazla tüketmemiz gerekmektedir.

Özel reçete olarak tavsite ettiğimiz doğal antibiyotik tarifi :

Malzemeler:

  • 1 baş sarımsak
  • Yarım limon
  • Yarım litre su
  • Cam kavanoz
  • alüminyum folyo

Hazırlanışı: Yarım litre kaynatıldıktan sonra soğumuş suyu cam bir kavanoza koyup içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsak, yarım limonu kabuğu ile dilim dilim doğrayarak atın.

Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyo ile sarıp ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir yerde 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra süzerek içinden posasını çıkarın.

Her kışa girerken bir kaç kez bu doğal antibiyotiği tekrar edersiniz savunma mekanizmanız çok güçlü olacaktır.

Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.

Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.

Bu tarif bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçü ile de yapabilirsiniz.

Prof. Dr. Ahmet Maranki

Geen opmerkingen:

Een reactie posten