donderdag 22 januari 2009

Ender saraç formula 7 zayıflama hapı-7 şifalı bitki içeren

Fiziksel ve psikolojik sağlığımız için;Kilo kontrolü dikkat edilmesi gereken en temel unsurlardan birisidir. Pek çok hastalığın temelinde kilo düzensizliği temel rol oynar.

Gelişen hayat tarzları beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve fiziksel aktivitenin azalması sonucunda kilo kontrolü gittikçe zorlaşmakta. Kilo kontrolü için beslenme düzeni ve spor
temel olarak vazgeçilmeyen öğelerdir. Bu ögelerin yanısıra değişik çeşitte takviyeler ile kilo kontrolü desteklenebilir.

Formula 7 'nin içeriğinde :

2 Vejetaryen Kapsülde

Chromium GTF (Krom GTF)....... .............66.7 mcg

Garden Cress (Tere Tohumu) ..............750 mg

Calluna ( Funda Yaprağı)....................100mg

Ginger ( Zencefil,1000 mg Zencefile eşdeğer) .....200 mg

Coenzyme Q10 (nano) .................. ..20 mg

L-Carnitine.....................................10 mg

Green Tea Extract ( Yeşil Çay).......... 25 mg

Formula 7 kilo kontrolünde uzun yıllardır kullanılan doğal 7 etken maddenin dengeli bir bileşimidir. Formula 7 içeriğindeki Tere tohumu, Funda Yaprağı, Zencefil, Yeşil Çay, Chromium GTF, Coenzyme Q10 ve L-Carnitine ile benzersiz bir formülü vardır.7 etken maddenin bir arada tüketimi sinerjik bir etki gösterip kolay ve hızlı kilo vermeye yardım eder.

Formula 7, metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırıcı, açlığın ve tatlı krizinin bastırılması, şeker seviyelerinin düzenlenmesi, daha iyi bir sindirim ve kilo kaybı sırasında yaşanan yorgunluk ve isteksizlik şikayetlerinin azaltılması için yardımcı olan doğal ve güvenli bir destek olarak kullanılabilir.

Formula 7 içeriğindeki:

* Tere Tohumu: Metabolizmayı canlandırıcıdır. Troidi tembel olan kişilerde daha verimli çalışmasına yardım eder.

* Funda Yaprağı : Zayıflama ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına yardımcıdır. Açlığın bastırılması için yardımcı olur.

* Zencefil: Yenilen besinlerin daha iyi sindirilmesi için yardım eder. Bünyeyi güçlendirir. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskinin azaltılmasına yardımcı olur.

* Yeşil Çay: Güçlü bir antioksidan olarak bilinir. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle kilo vermeye yardımcıdır. Bağırsaktaki yararlı bakterileri artırarak sindirime yardım eder.

* Krom GTF: Kromyumun, bazen glikoz tolerans faktörü (GTF) olarak adlandırılan biyolojik etken formu doğal olarak ortaya çıkar. Bu nedenle daha yüksek oranda yarar sağlar.

İnsülin faaliyetinin etkisini arttırıp karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde etkili olan bir esansiyel eser mineral olarak genel kabul görür. Pankreasın kan şekeri seviyesinin dengelenmesi için yardımcı olur.

Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına mani olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılması için yardımcıdır.

* Co-Enzyme Q10 : Zayıflarken sağlığın korunmasına yardımcı olan güçlü bir antioksidandır. 21. yüzyılın en önemli şifalı maddelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Kalp damar sağlığı için ve kansere karşı korunmak için yardımcıdır. Enerji metabolizmasını canlandırıp kilo kaybı esnasında yaşanan halsizlik problemine karşı da yardım eder.

* L-Carnitine : Yağ asitlerini yakılmak üzere hücrelere taşmaktadır. Vücutta depolanmış yağların yakılmasını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle diyet ile birlikte yapılacak egzersizlerden daha iyi netice alınmasına yardım eder. Eksikliğinde vücutta yağ yakımı ve enerji üretimi azalır.

Kullanım Şekli :

Günde iki kez yemeklerden yarım saat önce ılık suyla 1 kapsül veya doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilir

Kullanım Alanları : Sağlıklı ve kolay kilo vermeye yardımcı destek olarak önerilir.

Yan Etkisi : Bilinen bir yan etkisi yoktur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten