zaterdag 17 januari 2009

Beden Temizliğinin Vücuda Katkıları

Kozmik Beden Temizliğinin Vücuda Katkıları


Karın boşluğu içindeki suyun emilimini yapmaktadır.
Kalın bağırsak duvarlarına idrarın çok acı olması sebebi ile baskı uygular ve yapışmış olan polipler ve balgamları ayırmaktadır.
Kalın bağırsak duvarlarının yapısının stimule etmekte ve kendi kendine peristaltik hareketini geri kazanması için yardımcı olmaktadır.
İnsan vücudunda eskide beri gelen kronik kabızlıklarda Buharlaşmış idrar uygulaması iki ay içinde kronik kabızlıkları tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Sadece 1-2 defa uygulamasından sonra bile tenye ve diğer patolojik rahatsızlıkları boşaltmaktadır. Kalın bağırsak mikroflorasının bozulmamasına ve zamanla tam ters olarak normal hale getiriyor.
Kalın bağırsak Ph ve mikroflorasının normale dönmesini sağlamaktadır. Kalın bağırsak duvarlarını ve peristal hareketinin düzenlenmesini sağlar.
Hemoroid, polip, paropraktit, helmintoz ve diğer parazitlerin yok olmasını sağlar.
Buharlaşmış idrarın yoğunluk seviyesi çok yükseldiği için Kalın bağırsaktaki, böbreklerdeki, pankreas, idrar kesesi duvarları ve cinsel organlardaki yapışmış olan suyu, balgamı (patolojik balgam), kötü hücre tabakasını emip temizlemektedir.
Kasık ve pelvis bölgesinde zayıf düşmüş olan kasların güçlenmesini sağlar.
Tüm boşaltım sistemlerini rahatlatır, en çok yutak ve gırtlak geçişini
Vücudu su tutmayan kişiler (Susuz vücut, Susuz kalmış)
Vücut ısınması kötü, ısı üretemiyor, extremitelerde soğukluk (Ayak ve el parmaklarında)
Sık sık kabızlık yaşayanlar, sık sık büyük tuvalete ilaç ile çıkanlar.
Yukarıda belirtilen ve (heyecanlı kişiler), hava ve boşluk elementi fazla oluşmuştur. (Patolojik rüzgar). Zayıf ve nazik yapılı vücuda sahip, cilt yapısı kurumuş deri dökümü var, devamlı üşümekte olan bu insan tiplerindeki kişiler tavsiye edilmektedir.
Fazla gaz oluşan, kabızlık veya fekalii (koyun pisliği gibi), bel ve kalça eklemi ağrıları, âdet bozukluk, sperm boşaltma azalmış durum, deri kuruluğu ve dökülme, üşenmek, güçsüz, deri rengi koyulaşmış, aşırı derecede zayıflamalara karşı etkilidir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten